Per duu a terme un canvi físic haurem de tenir en compte 3 conceptes molt importants que són els que ens ajudaran a aconseguir el canvi físic. L’entrenament,l’alimentació i el descans.

Entrenar una rutina weider F1 o F2, full body o Tronc i cames, s’ha de triar un d’aquets tres tipus formes d’entrenar i depenen de la teva genètica i els teus objectius les podràs complementar amb exercisi cardiovasculars: Cinta de córrer, el·líptica…Alimentarse adequadament amb verdures, llegums, peix … i de tant en tant menjar carn. Si es vol fer un canvi físic realment i en un període de temps en concret es recomana utilitzar un comptador de calories.I també dormir les hores de son adequades de 6 a 8 hores.

Quant dura un canvi físic?

Una persona natural pot guanyar entre 10 kg i 20 kg de massa muscular depenen de la seva genètica i de l’excedent calòric que porti.

I si es vol perdre greix és un procés més curt però requereix més disciplina i esforç si el greix que tens es porta acumulant des de fa molts anys el procès pot durar fins a 6 mesos a 1 any eliminant més o menys 10 kg en 6 mesos conservant el múscul.

Resultat d'imatges de cambio fisico de gordo a musculoso