Des de aquesta pàgina volem advertir que l’ús d’aquestes substàncies pot ser perjudicial per a la teva salut.

* Oxandrolona: És la droga més consumida en els gimnasos causa del seu baix poder androgen, el seu baix cost i els seus bons resultats de cara a la pèrdua de pes i la tonificació muscular. Adquirit principalment per dones en períodes previs a competicions de bikini o fitness.

* Clembuterol: És la segona droga de gimnàs més consumida i adquirida pels usuaris. Per norma general el seu ús això pensat per a la pèrdua de pes i la definició muscular. 

* Winstrol: Una altra de les drogues més comuns que podem trobar en un gimnàs. El mateix està pensat per a l'augment de la massa muscular. * Trembolona: nou per a l'augment de la massa i la definició muscular, potència la nostra força.

* Epo: Més comunament usat per esportistes d'alt rendiment, el mateix està pensat per millorar les capacitats físiques de l'esportista (resistència a la fatiga muscular). El seu ús és molt comú en el ciclisme.

* Hormona del creixement: El mateix nom ens indica que és una hormona pensada per a l'augment de la musculatura. Augment de tots els músculs del nostre cos, tonificació i definició muscular extrema. És més difícil de trobar a causa del seu elevat cost.

No obstant això, és molt comú trobar com a substitut hormones per a animals, el seu cost és més baix i fàcil d'adquirir. A més, aquestes drogues s'utilitzen de forma combinada per augmentar i millorar els seus resultats. Molts "esportistes" desconeixen que els resultats finals poden ser pitjors del que s'esperava, arribant a causar càncer de fetge, ronyó i fins i tot la mort.